Vijgen van de bbq
In mijn tuin staat een vijgenboom. En hij zit nu al voor het tweede jaar vol met vijgen.
Tijdens een bbq is niets leuker dan vijgen uit eigen tuin te serveren.
Wat heb je nodig.
- Verse vijgen
- Keukentouw
- Balsamicoazijn
- Honing
- Peper
- Zout
- Prosciutto
Snij de verse vijgen door vieren, niet helemaal door.
Doe er wat honing in, een scheutje balsamico, wat peper en zout.
Pak de vijg in met prosciutto en bindt ‘m boven bij elkaar vast met het keukentouw.
Even op de bbq en smullen maar!
Het lijkt mij ook erg lekker met wat geitenkaas er in. Dat ga ik de volgende keer zeker proberen.
Reacties
Vijgen van de bbq — Geen reacties
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>