Overnightoats in een “broodje”
Avond van te voren 250 gram havermout met 250 ml melk (gewone melk, maar je kan het ook vervangen voor amandelmelk of andere plantaardige melksoorten)
Handje cranberries erbij en ik heb er een handje zadenmix van lijnzaad, pompoenpitten, zonnebloempitten en Chiazaad doorheen gegooid.
Dat een nachtje laten staan.
Volgende ochtend twee eieren, vanille-extract, nog wat melk, kaneel, zout en pecannoten erdoorheen geroerd.
Ongeveer een derde in een met zonnebloemolie ingevette cakevorm gieten. Een banaan in plakjes er over verdelen, daar nog een beetje kaneel overheen gestrooid. Weer een derde van het beslag erop gieten, weer een banaan in plakjes met wat kaneel erop. Rest van het beslag erop gieten. Ik heb nog wat havermout op het beslag gestrooid (hoeft niet persé, maar vond dat wel leuk staan)
In een voorverwarmde oven op 170 graden in 40 minuten bakken.
Lekker!!!!
Reacties
Overnightoats in een “broodje” — Geen reacties
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>