Pindakaas oreocookie chocoladetaart!

IMG_0004.JPG

IMG_0023.JPG

IMG_0021.JPG

Onze lieve dochter Sam vierde gisteren haar 13e verjaardag!
En wat wilde ze voor verjaardagstaart?
Deze oreocookie pindakaas chocoladetaart.

De bodem bestaat uit 20 oreocookies, fijngemalen en gemengd met 75 gram gesmolten boter.
Bekleed een springvorm met bakpapier en verspreid het oreocookie botermengsel over de bodem en zet dit een half uur in de koelkast.

Ondertussen 400 gram pindakaas met 175 gram poedersuiker mengen.

Als de bodem goed hard geworden is, kan je de pindakaas uitsmeren over de bodem.

Vervolgens 200 gram pure chocolade smelten samen met 100 gram boter.

Dit smeer je uit over de pindakaas.

Nu weer terug zetten in de koelkast tot de chocolade weer gestold is.

Snel, simpel en je hebt er geen oven voor nodig!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *