Bananencake van kokosmeel en amandelmeel
Heerlijke en “redelijk gezonde” bananencake met cacaonibs
Wat heb je nodig:
- 100 gram kokosmeel
- 100 gram amandelmeel
- 3 eieren
- Flinke scheut karnemelk
- 200 gram van een mengsel van riet-, palm- en kokosbloesemsuiker
- Snuf zout
- 200 gram boter
- Vanille-extract
- Hand cacaonibs
- 2 geprakte bananen
- 1 banaan voor decoratie
Klop de eieren met de suiker luchtig, klop de zachte boter erdoorheen. Spatel de kokosbloem, amandelbloem en de geprakte bananen erdoorheen. Voeg het zout, het vanille-extract en de cacaonibs toe.
Vet een tulband of cakeblik in met zonnebloemolie. Leg wat plakjes banaan op de bodem. Doe het beslag in de vorm en duw er nog wat plakjes banaan in.
Bak in ongeveer een uur op 150 graden gaar.
Lekker!!
Reacties
Bananencake van kokosmeel en amandelmeel — Geen reacties
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>